WEBINAR. La normativa del registre de jornada i eines pel control horari

Presentació:  

El registre de la jornada laboral per tots els treballadors és obligatori des de l’abril del 2018 amb l’objectiu d’acabar amb les hores extra no remunerades.

L’Audiència Nacional també va establir que no és vàlid que el treballador signi un full de paper per tal de fer el registre de la jornada. El registre ha d’incloure les obligacions recollides al Reial Decret-Llei 8/23019, que va afegir a l’article 34 de l’Estatut dels Treballadors (ET) un nou apartat 9. L’Audiència Nacional ha indicat que no és vàlid aquell registre de jornada que fa una estimació de l’inici i del final de la jornada del treballador i que es documenta en paper. Així, l’empresa no pot apuntar l’hora d’entrada i sortida del treballador perquè només el signi.

Recordem que la legislació indica que l’empresa ha de conservar les signatures d’entrada i de sortida durant 4 anys i han d’estar a disposició dels treballadors, dels seus representants i de la Inspecció de Treball i de la Seguretat Social.

En aquest webinar t’explicarem i mostrarem una solució per a registrar la jornada dels treballadors que compleix amb els requisits legals establerts. El Portal de l’Empleat de TAX és una eina online que permetrà als treballadors registrar la jornada a través d’ordinador, mòbil amb geolocalització o tablet amb codi PIN o reconeixement facial.

Ponent:

- David Canal. Product Manager del Portal de l’Empleat

Data de la sessió online: 

Divendres 19 de maig de 2023, a les 10:00h

*Si no ets client de TAX, pots accedir a tots els webinars del 2023 per només 9,95€ a l'any. Si et fas client t'ho abonem!

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top