WEBINAR. La normativa del canal de denúncies. El que has de saber

Presentació

Des del desembre del 2023, les empreses han de tenir obligatòriament un canal de denúncies intern per tal que els seus empleats, proveïdors, contractistes i subcontractistes puguin formular denúncies per incompliments de la legalitat.

La Llei 2/2023, de 20 de febrer, reguladora de la protecció de les persones que informin sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció, estableix que les persones jurídiques del sector privat amb 50 o més treballadors, així com totes les entitats del sector públic, han de tenir implantats sistemes i canals interns d'informació, perquè qualsevol dels seus membres, així com proveïdors o contractistes, puguin informar internament de qualsevol incompliment normatiu constitutiu d'il·lícit penal o d'infracció administrativa (greu o molt greu).

La finalitat de la Llei és protegir de represàlies els informants, així com promoure la cultura de la informació i la integritat en les organitzacions.

A través d'aquest webinar resoldrem les principals qüestions, tant teòriques com pràctiques, que implica aquesta Llei i t’explicarem l’eina tecnològica que et podem oferir per donar solució a questa nova obligació.

 

Ponent

Laia Santos. Advocada de TAX Legal

 

Data de la sessió

Divendres 21 de juny, a les 10:00h

 

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top