WEBINAR. El canal de denúncies: coneix els nous requeriments legals i pràctics per implantar-lo a la teva empresa

Presentació:  

Les empreses hauran de tenir obligatòriament un canal de denúncia intern aquest 2023, per tal que els seus empleats, proveïdors, contractistes i subcontractistes puguin formular denúncies per incompliments de la legalitat.

La Llei 2/2023, de 20 de febrer, reguladora de la protecció de les persones que informin sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció, estableix que les persones jurídiques del sector privat amb 50 o més treballadors, així com totes les entitats del sector públic, han de tenir implantats sistemes i canals interns d'informació, perquè qualsevol dels seus membres, així com proveïdors o contractistes, puguin informar internament de qualsevol incompliment normatiu constitutiu d'il·lícit penal o d'infracció administrativa (greu o molt greu).

La finalitat de la Llei és protegir de represàlies els informants, així com promoure la cultura de la informació i la integritat en les organitzacions.

A través d'aquest webinar resoldrem les principals qüestions, tant teòriques com pràctiques, que implica aquesta nova Llei.

Ponent:

- Miquel Fortuny. Advocat especialista en Compliance 

Data de la sessió online: 

Dijous 4 de maig de 2023, a les 10:00h

*Si no ets client de TAX, pots accedir a tots els webinars del 2023 per només 9,95€ a l'any. Si et fas client t'ho abonem!

 

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top