T’informem sobre la sentència que ha obligat a una assegurança a pagar a un client una indemnització per tancament per COVID

Benvolgut client,

T’adjuntem aquí la noticia de la que tots els mitjans s’han fet ressò últimament i et volem informar que, aquesta sentència és ferma però no crea jurisprudència, és a dir, poden haver-hi altres casos semblants que un jutge decideixi que aquesta indemnització no s’ha de pagar.

Com a corredoria d’assegurances i com assessors d’empresa,  et volem informar que estem en contacte amb el Col·legi de Mediadors de Barcelona i també amb totes les companyies d’assegurances amb les que treballem per conèixer i saber de primera mà les decisions que prengui cada companyia en relació a aquesta sentència.

En aquest sentit, tant aviat com les companyies es posicionin, t’informarem i assessorarem dels propers passos a fer en el cas de que a la teva assegurança hi tinguis aquesta cobertura. El que creiem més adient, en la situació actual, és esperar i fer un seguiment acurat de la situació i evitar costos judicials innecessaris per a tu i la teva empresa.

Veure artícle.

Quedem a la teva disposició per qualsevol dubte.

Salutacions,

TAX Economistes i Advocats

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top