T’informem sobre la SEGONA sentència que ha obligat a una assegurança a pagar a un client una indemnització per tancament per COVID

La setmana passada els principals mitjans de comunicació es varen fer ressò de la segona sentència que ha obligat a una companyia a pagar a un client una indemnització per tancament per COVID.  Et volem informar que, aquesta sentència és ferma però no crea jurisprudència, és a dir, poden haver-hi altres casos semblants que un jutge decideixi que aquesta indemnització no s’ha de pagar. Sí que és cert que de moment les reclamacions, per un tema de quantia s'han quedat a les Audiències. Haurem d'esperar que per un tema de quantia la causa sigui administrada pel Tribunal Suprem, on la jurisprudència podria desplegar tots els seus efectes.

L'Assessor Tècnic del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona, el Sr. Josep Calvo Lafita, fa una explicació detallada d’aquesta segona sentència. Fes clic AQUÍ per accedir-hi.

Com a corredoria d’assegurances i com assessors d’empresa, si creus que pots estar afectat per aquesta sentència, et tramitarem el sinistre davant de la companyia i aquesta ens haurà de donar resposta tot i que t’avancem que el posicionament de les companyies no serà favorable a concedir aquesta cobertura. Per tant, a partir d’aquí, una vegada realitzada la comunicació a la companyia i que aquesta ens la refusi, el més adient és prendre mesures legals i si t’interessa fer-ho també et podem ajudar amb el nostre equip d’advocats de TAX Legal.

Si tens algun dubte, i vols que validem que a l’assegurança que tens contractada tens inclosa aquesta clàusula de pèrdua de benefici, només has d’enviar-nos a earnau@tax.es una còpia de la teva pòlissa i el nostre equip d’assessors de la corredoria d’assegurances l’analitzaran i t’informaran de la teva situació, sense compromís. 

Quedem a la teva disposició per qualsevol dubte.

 

Salutacions,

TAX Economistes i Advocats 

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top