Tercera convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament d'empreses i entitats que gestionin sales de música en viu (Catalunya)

S'obre la tercera convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència no competitiva, per a les despeses de funcionament d'empreses i entitats que gestionin sales amb programació estable de música en viu situades a Catalunya durant la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (resolució CLT/334/2022).

Quantia:
La dotació màxima de les subvencions previstes en aquesta convocatòria és de 2.500.000 euros, dels quals 2.200.000 es financen amb càrrec a la partida 470.0001; 150.000,00, amb càrrec a la partida 481.0001, i 150.000,00, amb càrrec a la partida 482.0001 del pressupost de l'Institut Català de les Empreses Culturals per a l'any 2022.

La dotació màxima podrà ampliar-se en funció de les sol·licituds rebudes i de la disponibilitat pressupostària.

El termini per a dur a terme les despeses subvencionables és de l'1 de juliol al 30 de setembre de 2021, ambdós inclosos, i de l'1 de desembre de 2021 al 31 de gener de 2022, tots dos inclosos.

 

Com puc realitzar la sol·licitud?

Les sol·licituds i altres tràmits associats al procediment de concessió s'hauran d'efectuar i enviar per mitjans telemàtics a través del portal gencat.cat.


Terminis per a presentar la sol·licitud:

El termini per a presentar sol·licituds és del 24 de febrer al 10 de març de 2022, ambdós inclosos.
Les propostes provisionals de concessió i les resolucions d'ajudes es publiquen al Taulell electrònic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya (https://seu.gencat.cat/es/informacio-publica.html), sense perjudici que puguin utilitzar-se addicionalment altres mitjans electrònics. Aquesta publicació substitueix a la notificació individual i té els mateixos efectes.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web

Accepto
Com configurar
  Top