Subvenció per a l’obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments (Catalunya)

El passat 31 de maig es van publicar al DOGC les bases per a la concessió de subvencions en l'àmbit del comerç, els serveis, l'artesania i la moda, concedides pel CCAM.
Aquests ajuts es podran demanar a partir del dijous 16 de juny a les 09:00h. 

 

Programa de suport en el procés de transformació digital de les empreses

Objectiu
Facilitar la incorporació de noves tecnologies digitals a les empreses comercials, de forma que augmentin la competitivitat, tant d'aquestes com de les parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

Contribuir a fomentar nous models de negoci, basats en l'omnicanalitat i en la millor experiència de compra possible per als consumidors i consumidores, creant estratègies que integrin botiga física i online.

Millorar el posicionament i la presència a internet del sector del comerç i dels serveis per tal d'adaptar-se i fer front a la nova situació i enfortir les seves capacitats i fer-lo més competitiu en l'era post-Covid19.
 
Persones beneficiàries
Empreses de comerç, de serveis i parades de mercats municipals.
 
Quantia de la subvenció
Fins al 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 euros

 

Programa de suport per a la obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments

Objectiu
Dinamitzar el comerç mitjançant projectes de recuperació dels locals buits situats a la trama urbana consolidada del municipi, o al casc històric i els seus eixamples. Garantir el mix comercial òptim i adequat a cada zona, incrementant-ne l'atractiu i evitant el trencament del continu comercial mitjançant la reforma d'establiments amb un grau d'antiguitat o parades de mercats municipals.
 
Persones beneficiàries
Els professionals autònoms i empreses titulars d’establiments de comerç i serveis, situats a peu de carrer i de parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.
 
Quantia de la subvenció
Fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000,00 euros.

Per tant, si hi estàs interessat, i per tal que comencis a preparar la documentació que es demana, et passem l'enllaç de la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, on trobareu informació relativa a les línies d'ajuts previstes: http://ccam.gencat.cat/ca/serveis/subvencions/subvencions_2022/

Si estàs interessats en demanar la subvenció des de TAX Economistes i Advocats et podem ajudar. Ens has d’omplir el document que trobaràs AQUÍ i enviar-lo a marketing@tax.es

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top