Equip

 

 

 

Tax ® Legal | Advocats manté des dels seus orígens uns criteris de treball que han fet possible la màxima qualitat en el servei que ofereix. Aquesta qualitat ha permès la seva expansió en l’àmbit estatal com un dels principals despatxos d’assessorament multidisciplinari, bàsicament en el sector de la petita i mitjana empresa. Ja són molts els clients que ens han dipositat la seva confiança i que continuen amb nosaltres perquè tenim solucions centrades en el client.

 

Partint en tots els casos del respecte a la legalitat vigent, el conjunt de professionals de Tax Legal treballa per aconseguir i mantenir la qualitat diferencial i el compromís personal amb el client i amb l’empresa en les seves diverses àrees. Per aquest motiu, amb la finalitat de continuar satisfent les necessitats dels nostres clients, i  a la vegada, per tal de superar les seves expectatives, Tax Legal ofereix les respostes adequades i específiques a les qüestions que s’originin en l’àmbit legal intern i extern de l’empresa, aportant un valor afegit a la prestació de caràcter jurídic basat en una especialització per matèries i en una formació dels seus professionals.

 

Professionals       

     Simón Fernández - [email protected]

Llicenciat en dret per la Universitat de Girona (2011). Completa els seus estudis amb el Màster de l’advocacia realitzat a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona, obtenint el Diploma d’Aptitud Professional, títol concedit pel Consell de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Catalunya i el Consell General de l’Advocacia Espanyola (2012-2013).

És advocat especialista en l’àrea del dret processal civil i mercantil.

 

 

     José Mª Ferré - [email protected]

Llicenciat en dret per la universitat Abad oliba CEU (1997) i advocat en exercici de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Completa la seva formació amb un Màster en tributació i assessoria fiscal, un curs superior de seguretat social i dret laboral i un curs de tècnic-comptable al Centre d’Estudis Financers.

És advocat especialista en l’àrea de dret laboral.

 

 

      Rafael Llorens - [email protected]

Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona (1988). Completa els seus estudis universitaris amb cursos d’especialització en dret societari i dret concursal i amb seminaris sobre dret de successions i modificacions estructurals, entre d’altres.

És advocat especialista en dret  mercantil, civil i successori amb una àmplia experiència professional en l’assessorament jurídic a empreses i particulars. En els seus anys d’experiència ha compaginat la seva activitat professional amb les tasques de direcció i coordinació del departament legal.

 

      Ramir Riera - [email protected]

Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona (1984)

És advocat especialista en dret tributari-processal i en dret civil i mercantil. Té una àmplia experiència professional en operacions societàries i temes de successió patrimonial. Ha participat en reestructuracions empresarials d’importants organitzacions i és assessor legal d’empreses familiars.

 

 

      Natalia Salleras - [email protected]

Llicenciada en dret per la Universitat de Girona (2002) i en criminologia per la Universitat de Girona (2008). Completa els seus estudis amb el Postgrau de pràctica jurídica d’empresa (UOC), el curs d’especialització en dret laboral (UOC), el curs d’especialització en aspectes legals del comerç electrònic (UdG) i l’assistència a cursos d’especialització i seminaris de dret concursal i urbanisme (UdG). Compta amb el Certificat de Capacitació Professional a l’haver realitzat l’Escola de Pràctica Jurídica a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Figueres.

És advocada especialista en les àrees del dret d’empresa així com en matèria de dret civil, processal i successions.

 

     Javier Santolaria - [email protected]

Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona (2002) i advocat de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Completa els seus estudis amb un Màster en dret dels negocis a ESADE, una diplomatura en empresarials i un postgrau en especialització tributària a la Universitat Oberta de Catalunya i un postgrau en comptabilitat general a l’Escola d’Alta Direcció i Administració.

S’especialitza en dret financer, tributari i mercantil.

 

 

    Diana Martínez - [email protected]

Graduada en dret per la Universitat de Girona (2013). Completa els seus estudis amb el Màster d’Accés a l’Advocacia (Universitat Pompeu Fabra) i l’Examen d’Accés a l’Advocacia, l’any 2015. Col·legiada com a Advocada Exercent a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Figueres des de l’any 2016.

És advocada especialista en l’àrea del dret processal civil i mercantil.

 

Formulari de contacte

Necessites més informació sobre els nostres serveis?

© Tax 2023 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}