Visat d'Or espanyol

Situació
La situació de la Península Ibèrica, a l’extrem sud-est d’Europa i només a 14 quilòmetres del continent africà, atorga a Espanya un gran valor estratègic: projectant-se al Mediterrani d’una banda i actuant com a intersecció camí d’Àfrica i Amèrica de l’altra. El fet que una gran part d’Espanya sigui peninsular també explica l’abast de la seva costa, que va de l’oceà Atlàntic al mar Mediterrani.

Espanya té una posició estratègica i una situació molt propera amb capitals europees importants com Londres o París. 
Espanya pertany a les organitzacions internacionals més importants. L’any 1955 Espanya va esdevenir membre de les Nacions Unides, el 1982 va entrar a la OTAN i l’any 1986, Espanya es va unir a la Unió Europea. 

Visat d’Or espanyol
El govern espanyol ha aprovat finalment una llei de residència per a inversors (coneguda com a “Golden Visa” o “Visat d’Or”).

Espanya va decretar la llei d’empresaris el 27 de setembre del 2013, que introdueix, per primera vegada, visats de residència i permisos per a inversors que no siguin membres de la Unió Europea. Aquesta nova llei permet als inversors no comunitaris obtenir el tant desitjat Visat d’Or. Resumint, permet assolir permisos de residència qualificats a canvi d’invertir en béns immobles espanyols, que condueixin a la residència permanent a Espanya si es compleixen determinades condicions. 

Els candidats que vulguin obtenir visats/permisos d’inversió han de complir els següents Requisits Generals

  1. Ser nacional no comunitari (art 61)
  2. El candidat ha de ser major d’edat (18 anys o més)
  3. L’inversor no pot tenir un registre criminal ni a Espanya ni durant els cinc anys anteriors allà on hagi residit.
  4. No ser a Espanya de manera irregular.
  5. Tenir accés a assegurança mèdica, ja sigui pública o privada.
  6. Tenir els suficients recursos financers per finançar-se ell mateix i la seva família mentre siguin a Espanya. Aquest punt no hauria de ser un problema pels que compten amb el perfil socioeconòmic per qualificar-se per a l’obtenció del Visat d’Or. 
  7. Pagar la tarifa per la gestió de la seva sol•licitud i/o visat. 

Per què invertir a Espanya?
Espanya és considerada una de les economies més importants d’Europa, amb infraestructures per a negocis i habitatge gairebé perfectes. Com altres països del sud d’Europa, Espanya ha patit la crisi econòmica, que ha reduït el preu dels habitatges entre un 30% i un 50%. Un lloc perfecte per invertir i guanyar impuls quan l’economia comenci de nou (els primers signes de millora ja són visibles).

L’economia espanyola ofereix oportunitats d’inversió úniques per aquells inversors experts que pretenguin beneficiar-se dels preus irracionals que existeixen actualment. En el seu moment, a l’economia real, un renovat mercat immobiliari apareixerà durant els propers anys, impulsat per capital estranger que es beneficiarà dels preus immobiliaris (encara) realment baixos. 

Procediment pel Visat d’Or

  1. La inversió mínima és de 500.000€ en efectiu per candidat. Aquesta sol•licitud cobreix el candidat i la seva família. El cònjuge i fills menors de 18 anys (o fills amb discapacitat)
  2. La inversió pot ser en vàries propietats
  3. No es requereix una estada mínima per la renovació del visat (opcional viure a Espanya o llogar-hi una casa i treure’n benefici)
  4. Renovable pels primers cinc anys. 
  5. Que no existeixi un mínim de permanència implica que no és necessari ser resident fiscal.
  6. Es pot sol•licitar la residència permanent després de cinc anys. 
  7. La propietat en la qual s’ha invertit pot ser venuda després d’obtenir la residència permanent. 
  8. El visat permet viatges il•limitats a la zona Schengen UE. 
  9. La inversió s’ha de realitzar abans de la sol•licitud.
  10. La nacionalitat espanyola es pot concedir cinc anys després d’haver obtingut la residència permanent. 
  11. Amb la nacionalitat espanyola s’aconsegueix automàticament la de la UE. 
  12. En aquest punt (10 anys) la família pot viure, treballar i estudiar a Europa. 

Passes a seguir

  1. Vine a Espanya amb un visat de turista. Et podem proporcionar una carta per a l’Ambaixada espanyola. 
  2. Sol•licita el DNI espanyol al consolat espanyol del teu país o a Espanya. 
  3. Escull una propietat del nostre estoc.
  4. Obre un compte bancari a Espanya
  5. Podem tenir un poder notarial per tal de finalitzar la compra
  6. Compra la propietat
  7. No més de 60 dies després de la compra, entrega la sol•licitud de visat d’inversor tipus D al teu consolat local (Visat d’Or)
  8. A Espanya, quan tinguis el teu Visat d’Or, pots sol•licitar un permís de residència d’inversors. 

El nostre servei
Et guiem durant tot el procés: venir a Espanya, obrir el teu compte bancari, comprar la teva propietat i sol•licitar el teu Visat d’Or. 

També ens podrem ocupar de la teva inversió a Espanya quan tinguis la teva residència d’inversor. Oferim un servei únic i integral, en el qual busquem una relació a llarg termini amb els nostres clients, que va des de l’assessorament jurídic i legal fins a la gestió d’actius. 

Tot el nostre personal compta amb una prèvia i llarga experiència en immigració i fiscalitat i en el mercat immobiliari espanyol. 

Llistat

  • Assessorament jurídic


 

  • Gestió d’actius
  • Immigració
     

Necessites més informació sobre els nostres serveis?

© Tax 2018 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?