Internacionalització

Anàlisi i implantació als mercats exteriors

Ara, una de les necessitats més importants de tota empresa és vendre i una de les opcions és buscar mercats fora del nostre país. Per aquest motiu, TAX t'ofereix el servei d’internacionalització: una manera d’analitzar els mercats exteriors en els quals pots implantar el teu producte o servei amb les màximes garanties. T'oferim un servei complet d'assessorament i gestió que contempla totes les fases i passos de la internacioanlització de la teva empresa.

 1. Informació sobre els Mercats Internacionals:Prèviament a la presa de decisions podràs disposar d’una anàlisi de l’entorn i del marc sectorial per als teus productes o serveis, mitjançant els nostres estudis de mercat, notes informatives sectorials i estudis de preus. Aquesta informació et permetrà conèixer les barreres i la normativa que trobaràs al mercat que desitges obrir, així com a la teva competència, nivells de preus, canals de distribució i informació clau.
 2. Plans d’Internacionalització per a empreses: Sortir a l’exterior a vendre els teus productes o a implantar-te en un mercat és una decisió estratègica i de gran encaix per a les empreses. T’ajudarem a reflexionar sobre la conveniència d’abordar-lo, seleccionar els destins, preparar-te per a penetrar els mercats seleccionats i posar en marxa les accions necessàries en destí.
 3. Prospecció i obertura de nous mercats per als teus productes i serveis: Disseny i prospecció de plans individualitzats per a l’obertura de nous mercats a l’exterior: prospecció comercial, segmentació i identificació dels potencials clients, disseny del pla comercial d’entrada, assistència en la negociació amb els distribuidors seleccionats, recolzament continuat en l’execució del pla comercial.
 4. Desenvolupament de xarxes de comercialització exterior: Busquem i seleccionem els importadors, majoristes o agents adequats per a la comercialització del teu producte. Addicionalment presentem els teus productes i serveis als importadors seleccionats i preparem un informe sobre ells, assistint-te en les negociacions i acords comercials.
 5. Implantacions comercials o industrials en mercats internacionals:Assessorament en l’adquisició d’empreses en els mercats internacionals contemplant les fases de negociació amb propietaris, proveïdors i clients, així com anàlisi dels actius a comprar (due diligence). En noves implantacions, et recolzarem per a gestionar projectes industrials o comercials des de l’estudi de viabilitat, recerca de terrenys, instal•lacions, anàlisi de riscos, proveïdors, llicències i permisos.
 6. Recolzament a les teves gestions comercials en destí: Organització d’agendes de reunions amb potencials clients en els mercats seleccionats, així com assistència en el seguiment comercial de clients i negociacions. En cas que ho requereixis, podràs contactar amb les oficines de Mercats Exteriors amb base per a iniciar activitats en el mercat de la teva elecció.

Llistat

 • Anàlisi de l’entorn
 • Pla d’internacionalització
 • Prospecció comercial
   
 • Segmentació de clients potencials
 • Disseny pla comercial
 • Desenvolupament de xarxes de comercialització
   
 • Adquisició d’empreses
 • Reunions amb clients potencials
   

Necessites més informació sobre els nostres serveis?

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?