Corredoria d'assegurances

TAX ofereix cobertura personalitzada i ajustada a les necessitats de cada client

A TAX Economistes i Advocats som conscients que cada empresa té unes necessitats úniques i que cada risc té unes característiques pròpies i que cal tenir molt en compte a l’hora d’oferir la pòlissa d’assegurança més adequada. És per tots aquests motius que analitzem i gestionem cada cas de manera particular per oferir el servei més oportú.

Estudiem els riscos que poden afectar el teu negoci i els capitals més adients per a cobrir-los. 

Planifiquem la millor cobertura asseguradora per protegir el teu patrimoni contra els sinistres que el poden fer minvar. 

Seleccionem entre les companyies del mercat la pòlissa que ens ofereix la millor relació entre cobertures i primes per al teu cas. 

Efectuem  el seguiment dels possibles sinistres, perseguint la indemnització justa i satisfactòria pels danys soferts.

Les millors pòlisses per a la teva empresa
A través de la teva corredoria d’assegurances, TAX dóna un assessorament personalitzat, oferint una selecció de les millors pòlisses per a la teva empresa.

Des de les garanties més bàsiques que poden afectar directament als teus béns, les que cobreixen els danys causats a tercers dels quals sigui responsable en el desenvolupament de la teva activitat, fins les més complexes i tècniques. Finalment, també les que cobreixen danys personals a treballadors i directius. 

Llistat

  • Estudi de riscos 

  • Selecció de pòlisses
  • Seguiment dels sinistres

Necessites més informació sobre els nostres serveis?

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?