Corredoria d'assegurances

TAX ofereix cobertura personalitzada i ajustada a les necessitats de cada client i empresa

A TAX Economistes i Advocats som conscients que cada empresa té unes necessitats úniques i que cada risc té unes característiques pròpies i que cal tenir molt en compte a l’hora d’oferir la pòlissa d’assegurança més adequada. És per tots aquests motius que analitzem i gestionem cada cas de manera particular per oferir el servei més oportú. A TAX, personalitzem l’oferta als nostres clients amb una protecció jurídica especialitzada i independent en cadascun dels nostres serveis:

 

> Estudiem els riscos que poden afectar el teu negoci i els capitals més adients per a cobrir-los. 

> Planifiquem la millor cobertura asseguradora per protegir el teu patrimoni contra els sinistres que el poden fer minvar. 

> Seleccionem entre les companyies del mercat la pòlissa que ens ofereix la millor relació entre cobertures i primes per al teu cas. 

> Efectuem  el seguiment dels possibles sinistres, perseguint la indemnització justa i satisfactòria pels danys soferts.

 

Les millors pòlisses per a la teva empresa


A través de la corredoria d’assegurances, TAX dóna un assessorament personalitzat, oferint una selecció de les millors pòlisses per a la teva empresa.

Des de les garanties més bàsiques que poden afectar directament als teus béns (incendi, inundacions, actes vandàlics, robatori, danys per fenòmens atmosfèrics,...), les que cobreixen els danys causats a tercers dels quals sigui responsable en el desenvolupament de la teva activitat (responsabilitat civil d'explotació, responsabilitat civil sobre béns confiats, responsabilitat civil de productes fabricats i/o subministrats,...). Així també, disposem d'assegurances que cobreixen situacions més complexes i tècniques (ruptura de maquinària, danys a mercaderies transportades,...). Finalment, també les que cobreixen danys personals a treballadors i directius (assegurances col·lectives d'accidents, plans de jubilació, reclamació drets laborals,...). 

 

TAX Economistes i Advocats ofereix servei integral a les empreses, com ara assessorament i defensa legalauditoria, fiscal, laboral i serveis per a la millora en la gestió, entre altres.

Vols més informació sobre el servei de corredoria d'assegurances? Demana-la aquí sense compromís.

Llistat

  • Estudi de riscos 

  • Selecció de pòlisses
  • Seguiment dels sinistres

Formulari de contacte

Necessites més informació sobre els nostres serveis?

© Tax 2023 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}