Tu pots unir-te al Grup TAX


Tu pots unir-te al Grup TAX
Si ets llicenciat o diplomat en Ciències Econòmiques, Empresarials, Dret o Graduat Social o tens una assessoria en funcionament, aquest és el teu Grup. TAX està integrat per un conjunt de més de 300 professionals, majoritàriament economistes, advocats i gestors. Uneix-te a TAX.


Una formació global
Per a tot assessor, la formació és un factor clau per l'èxit. Per això a TAX, rebràs una formació inicial abans d'obrir la teva oficina i periòdicament participaràs en cursos per millorar els teus coneixements. A més a més de tenir el teu propi negoci, t'ajudem a enriquir els teus coneixements professionals. Com és la nostra formació?

 1. Realitzem una formació inicial de totes les àrees d'assessorament i gestió.
 2. Completem els teus coneixements amb una formació continuada presencial i per intranet sobre les principals matèries i novetats en les àrees objecte de l'assessoria i de gestió empresarial.
 3. Des de TAX t'oferim una formació completa, global i especialitzada que et permeti el total coneixement del negoci de l'assessoria i garanteixi la capacitat de desenvolupament del teu negoci.

 

Pertànyer al Grup TAX, la clau per l'èxit
Comptes amb la garantia de pertànyer a un grup de més de 50 assessories a tota Espanya. L'integració a l'organització d'un grup empresarial permet gaudir d'avantatges a les quals només es pot accedir mitjançant el tamany.

El principal avantatge de l'associat consisteix en permetre que determinades persones, amb unes aptituds concretes, puguin accedir a sistemes o tecnologies empresarials experimentades que garanteixin l'èxit.

Pertànyer a la xarxa de despatxos associats de TAX permet a l’associat introduir-se al mercat i assolir una posició competitiva des del primer moment.

En definitiva, TAX permet donar resposta a l'inquietud de moltes persones de ser empresaris, autònoms i independents creant la seva pròpia empresa.

 

El teu propi negoci
Pertànyer al Grup TAX significa tenir el teu propi negoci, amb l'avantatge de minimitzar els riscos. El Grup TAX t'ofereix:

 1. Cessió del nom comercial
 2. Assessoria integral
 3. Imatge i política comercial
 4. Curs inicial i formació continuada
 5. Manuals interns
 6. Assessorament en l'elecció dels programes informàtics
 7. Hot-line (servei de consultes per Intranet, portal corporatiu o telèfon)
 8. Contacte personal (recolzament individualitzat).

 

Maximitza els beneficis i minimitza els riscos
Obrir un despatx d'assessoria associat a un grup d'àmbit nacional assegura el teu èxit d'una manera més segura que obrint un despatx pel teu compte.

La força del grup i l'experiència minimitza el risc, optimitzant l'inversió i facilitant l'entrada de clients i la prestació de serveis d'alt valor afegit.

Obrir una oficina TAX, tenir el teu propi negoci d'assessoria (amb el recolzament d'una marca nacional) és tant fàcil com realitzar una inversió per començar a crear la teva pròpia assessoria, comptant sempre amb el recolzament i l'experiència de TAX.

Necessites més informació sobre els nostres serveis?

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?