Pla d'Igualtat

Des del 7 de març del 2020, totes les empreses de més de 50 treballadors han de tenir el pla d’igualtat. Es tracta d’un conjunt ordenat de mesures, adoptades després de realitzar un diagnòstic de situació; el seu objectiu és assolir a l’empresa la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes i a eliminar la discriminació per raó de sexe. Aquest pla d’igualtat ha de seguir un procediment concret per a la seva elaboració i s’ha de registrar.

En cas d’incompliment, les empreses s’exposen a sancions econòmiques. A més, l’empresari podria perdre automàticament els beneficis derivats de l’aplicació dels programes d’ocupació i l’exclusió automàtica de l’accés a aquests beneficis durant sis mesos.

A més a més, des de setembre de 2023 si no tens realitzat el pla d’igualtat no podràs accedir a les bonificacions per la contractació.

Necessites un Pla d’Igualtat per la teva empresa? A TAX t’ajudem a elaborar-lo. Posem al teu servei el nostre equip de professionals especialitzats en igualtat.

 

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top