El portal de l'empleat

La gestió de Recursos Humans, és fonamental pel bon funcionament de la teva empresa. Optimitzar els temps en la seva gestió és de vital importància; em permets fer-te unes preguntes: 

  1. Com gestiones i controles les vacances del teu equip? Els fluxos d’autorització, generen problemes interns?
  2. Has valorat el temps invertit en buscar, gestionar, arxivar e-mails dels teus treballadors
  3. Disposes d’un bon disseny de gestió de dietes i despeses? Custòdia dels justificants?
  4. Has comptabilitzat el temps invertit per obtenir i unificar la informació global dels teus treballadors?

Són moltes les preguntes que afloren quan valorem el temps i els diners invertits en el departament de RRHH per aconseguir una correcta gestió de personal. Permet-me una última pregunta:

Saps que existeix una eina on pots tenir tota la informació global dels teus treballadors? Tenir un control de les vacances, documentació, dietes, etc, de tota la teva empresa pot suposar una inversió de temps molt elevada i d’organització molt precisa. Per aquest motiu, Tax ha dissenyat el portal pel treballador i l’empresa per tal de facilitar als nostres clients tots aquests processos. 
Encara no el coneixes? T’expliquem tot el que pots fer amb aquesta nova eina de control online de Recursos Humans

 

 

¿Què és el portal de l’empleat?
Es tracta d’una eina de gestió integral de Recursos Humans on line (d’accés per ordinador, APP, tablet...) que permet a la petita, mitjana i gran empresa gestionar de manera eficaç la comunicació amb els seus empleats i automatitzar processos interns que moltes vegades esdevenen costosos, en diners i temps. 

El portal de l’empleat permet a la direcció de l’empresa i als seus treballadors gestionar informació, funcions, tasques i processos interns relacionats amb l’àrea de recursos humans. 

¿Quines funcionalitats té el portal de l’empleat?
Algunes de les funcionalitats que permet el portal de l’empleat són: 

Accés a documentació: Els treballadors de l’empresa tindran accés a les seves nòmines, contracte, certificat de retencions, és a dir, a tota la documentació que els relaciona amb la seva organització.

Gestió de vacances i permisos. Amb el portal de l’empleat, el treballador pot sol·licitar les seves vacances, la persona responsable de l’empresa té l’opció de decidir si les aprova o no i té un rapport de les vacances pendents per gaudir i una visió global per departament o secció i de la plantilla completa.

Introducció de les dietes. L’empleat introdueix els seus tickets de dietes, kilometratge, etc. L’empresa les aprova i procedeix a la seva liquidació directament des del portal de l’empleat.

Gestió de la formació. L’empresa convoca als seus empleats a la formació que correspongui, l’empleat accepta o rebutja la petició i des del mateix portal     es té accés a la documentació, certificats d’assistència, etc. L’empresa coneix l’import de la Fundació Tripartita pendent per bonificar-se en formació.

 

Per què disposar d’un portal de l’empleat?

És un canal de comunicació bidireccional. El portal de l’empleat permet a l’organització establir vies àgils de comunicació amb els seus treballadors, un dels principals problemes que existeixen en moltes empreses. Al disposar d’un sistema centralitzat des d’on poder enviar notificacions/comunicacions als treballadors, l’empresa disposa d’un canal de comunicació interna de gran valor que ajudarà a la millora de la productivitat i la presa de decisions. A més a més, el portal de l’empleat facilita un bon clima laboral i el desenvolupament de competències per part dels empleats.

Automatitza processos costosos i feixucs. A vegades insistim en continuar portant a terme processos repetitius manualment que es poden realitzar millor i d’una forma més ràpida gràcies a la tecnologia. T’agradaria saber la mitjana de la rotació de la plantilla dels treballadors?; T’interessa veure ràpidament els treballadors que estan de vacances i els dies que tenen pendents de realitzar?; Vols veure si els teus empleats accedeixen a les seves nòmines? Aquesta eina de gestió integral de Recursos Humans et donarà aquesta informació i més.

Simplificació i reducció de la càrrega administrativa pel departament de recursos humans. Imagina’t rebre totes les dietes dels teus treballadors a través del portal de l’empleat i aprovar-les amb un sol clic per a la seva posterior liquidació. A més a més disposes de l’històric per empleat per veure el seu volum de dietes.

Estandarditza processos. En la majoria de les empreses existeixen varis processos totalment diferents per portar a terme una mateixa tasca com per exemple fer la petició de les vacances. ¿Quin sentit té enviar un mail al departament de recursos humans per verificar els dies que et queden de vacances? El portal de l’empleat dóna solució a aquest tipus de situacions entre altres aspectes.

Redueix el risc. Confiar en una eina segura pot ajudar-te a minimitzar el risc de perdre dades o que quedin exposades davant qui no en sigui competent o no estigui autoritzat.

Més mobilitat. Una altra de les grans avantatges de disposar d’un portal del treballador és el fet que els seus usuaris poden accedir a l’eina des de qualsevol lloc on es trobin les 24 hores del dia.

Cultura laboral comuna. Una empresa pot tenir diverses seus, dependències o departaments que no tenen cap comunicació entre sí. Potser perquè es troben, fins i tot, en ciutats o països diferents. El portal de l’empleat permet crear una cultura laboral comuna, la qual afavoreixi el sentiment de pertinença dels diversos empleats i generi fidelització als valors de l’organització.

Tens dubtes, vols més informació o estàs valorant la possibilitat d'implantar un portal del treballador a la teva empresa? Contacta amb nosaltres sense compromís www.portaldelempleat.com

 

Formulari de contacte

Necessites més informació sobre els nostres serveis?

© Tax 2023 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}