Alta Seguretat Social on-line 24 hores

Dóna d'alta als teus treballadors de manera online les 24 hores del dia

Servei on-line que permet a les empreses donar d'alta a treballadors les 24 hores del dia d'una manera ràpida i senzilla. Si a la teva empresa has de donar d'alta a treballadors el cap de setmana o fora de l'horari habitual, aquest és el seu servei. 

Automàticament rebràs un document amb l'alta on-line del treballador a la Seguretat Social i el teu assessor laboral el revisarà.

> Contractes treballadors els caps de setmana i has de donar-los d'alta?
> La teva empresa té molta rotació de personal?
> Et dediques al sector de l'hostaleria?
> Vols tenir la tranquil·litat que els teus empleats estiguin donats d'alta a la Seguretat Social des del minut 1 de començar a treballar?
> Et fallen els empleats quan més ho necessites i la teva assessoria està tancada per a donar d'alta a un nou treballador?

 

 

Alta Online 24 hores, una solució fàcil i intuïtiva
Amb el servei Alta Online 24 hores podràs donar d'alta als teus empleats en quatre senzills passos. Rebràs un justificant de la Seguretat Social i des de TAX revisarem que el procés s'hagi realitzat correctament, evitant així possibles errors o confusions. Per aquest motiu, és una solució ideal per a aquelles empreses que hagin de donar d'alta nous empleats fora de l'horari d'oficina o en caps de setmana, podent accedir quan ho necessiti.

Recorda que els documents de la teva empresa són ara més accessibles que mai amb l'app del portal de client, una eina accessible i intuïtiva que et permetrà optimitzar i agilitar molts processos del dia a dia en l'empresa.

 

A més, a TAX posem al teu servei un equip de professionals especialitzats en l'àmbit laboral, fiscal-comptable i legal; així com eines que permeten facilitar la gestió de l'empresa. 


Vols més informació sobre el nostre servei d'Alta Online 24 hores? Sol·licita-la aquí sense compromís.

 

Formulari de contacte

Necessites més informació sobre els nostres serveis?

© Tax 2023 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}