Auditoria de comptes anuals

L’auditoria de comptes anuals generalment es realitza per imperatiu legal. No obstant, davant l’auditoria obligatòria hi ha la possibilitat d’auditar-se de manera voluntària. L’assessorament que t’oferim des de TAX per l’auditoria voluntària comporta un augment de la credibilitat, l’obtenció de la Carta de Recomanacions i un augment de la transparència, entre d’altres avantatges.

Per què hauries de sol·licitar una auditoria voluntàriament?

  • Per augmentar la credibilitat de la informació econòmica i financera facilitada a tercers (directament o indirectament): clients, entitats bancàries, proveïdors i socis/accionistes.
  • Per l’obtenció de la Carta de Recomanacions com a document fonamental, paral·lel a l’Informe d’Auditoria, on es recullen aquelles recomanacions que al llarg de la realització de la feina s’han evidenciat.
  • Per augmentar la transparència de la informació econòmica i financera en cas que els socis o accionistes no participin de la gestió diària.
  • Disminució del nivell de risc (per l’empresa i els seus representants) en què la societat podria incórrer per possibles diferències rellevants en la interpretació de preceptes legals en els àmbits tributaris, seguretat social, mediambientals, laboral, patents i marques, responsabilitat civil, etc.
Plan de recuperación, transformación y resiliencia

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web

Accepto
Com configurar
  Top