S'amplia fins al 2024 el termini perquè autònoms i pimes sol·licitin l'ajut del Kit Digital

El Govern ha ampliat el termini perquè autònoms i petits negocis puguin sol·licitar aquests ajuts fins al desembre de 2024. Independentment del seu nombre de treballadors, tindran un any complet més per a sol·licitar aquests ajuts directes destinats a la digitalització de les seves empreses, amb imports que oscil·len entre els 2.000 i 12.000 euros.

El passat 15 de març finalitzava el període de sol·licituds de la primera convocatòria d'ajuts del Kit Digital: per a empreses d'entre deu i cinquanta empleats. Per a la segona convocatòria (negocis amb entre tres i deu assalariats al seu càrrec) el termini conclouria el 2 de setembre del present any. Finalment, el passat 20 d'octubre es va obrir la tercera i última convocatòria d'aquests ajuts. Els autònoms amb fins a dos treballadors al seu càrrec tenien dotze mesos per a accedir a aquesta subvenció estatal. Després de l'anunci del Govern, aquest període s'amplia fins al desembre de 2024 a qualsevol mida d'empresa.

Què és el Kit Digital i què pot fer el teu negoci amb aquesta subvenció?
El programa Kit Digital s'emmarca al Pla de Recuperació i Digitalització de Pimes 2021-2025. Està dotat amb un pressupost de 3.067 milions d'euros, finançat per la Unió Europea mitjançant els fons NextGenerationEU.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top