Programa CONSOLIDA'T per a la consolidació i el creixement dels autònoms (Catalunya)

Quina finalitat té aquest programa?

Oferir suport per gestionar i orientar l'activitat professional dels autònoms en el moment actual, l’assessorament personalitzat i la formació per a la millora de la gestió empresarial. 

 

Què t'ofereix?

  • Reunions individuals obligatòries (online/presencial): de 5 a 13 hores d’assessorament personalitzat segons les necessitats dels participants (anàlisi del negoci o projecte, pla d’acció i seguiment).

 

Beneficiaris:

  • Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE).
  • Persones treballadores autònomes societàries integrades en règim societari sota la fórmula jurídica de societat civil privada, comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tinguin més de 4 persones contractades i/o acreditin una facturació inferior a 500.000 euros (microempreses).
  • Persones treballadores autònomes que han cessat en la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte de treball autònom (exautònoms).
  • També poden participar-hi els/les treballadors/es autònoms d'anteriors edicions del programa Consolida't que continuïn en actiu i hagin vist afectat el seu negoci com a conseqüència de la COVID-19.
  • A més, i d'acord amb les previsions del Decret llei 16/2020, de 5 de maig, es considera adient incloure dins del col·lectiu de persones destinatàries de l'ajut els familiars col·laboradors de les persones treballadores autònomes.

 

Quin cost té?

La participació en el Programa és gratuïta (100% subvencionat per la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General de Treball, Afers Socials i Família).


Calendari
Es durà a terme entre els mesos de febrer a octubre de 2021.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web

Accepto
Com configurar
  Top