Assessoria Vitoria Tax

Vitòria (en euskera: Gasteiz i oficialment: Vitoria-Gasteiz) és la capital d’Àlaba i seu oficial del Parlament i Govern de la comunitat autònoma del País Basc. Enclavada en una cruïlla de camins, ha estat al llarg de la història un important punt estratègic. 

Dades de contacte

C. Portal de Castilla, 5, 1D - 01007 Vitoria-Gasteiz, Álava 

T. 945 231 094

F. 945 231 094

[email protected]

www.tax.es

Director

Juan Manuel Argote Ruiz

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Vitoria, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Vitoria. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Vitoria en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Vitoria que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?