Assessoria San Sebastián Tax

San Sebastián (en euskera Donostia i oficialment Donostia/San Sebastián) és una ciutat i municipi situat a la costa del golf de Vizcaya i a 20 kilòmetres de la frontera amb França. La ciutat és la capital de la província de Guipúzcoa, a la comunitat autònoma del País Basc. La població del municipi és de 186.064 habitants (2016). 

Dades de contacte

C. Portuetxe,14, planta 2, porta 3 - 20018 San Sebastián, Guipúzcoa 

T. 943 433 078

F. 943 433 737

[email protected]

www.tax.es

Director

Íñigo Manso

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a San Sebastián, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a San Sebastián. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a San Sebastián en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX San Sebastián que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?