Assessoria Pamplona Tax

Pamplona (en euskera i cooficialment, Iruña; Iruñea segons normalització de la Real Acadèmia de la Llengua Basca) és un municipi i ciutat capital de la Comunitat Foral de Navarra. Compta amb una població de 195.650 habitants (INE, 2016). 

Dades de contacte

Parque Tomás Caballero, 2, 4ª planta, of. 5 edifici Fuerte del Príncipe 1 - 31006 Pamplona, Navarra 

T. 948 237 551

pamplona@tax.es

www.tax.es

Director

Maite Subiza

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Pamplona, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Pamplona. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Pamplona en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Pamplona que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?