Assessoria Estella Tax

Estella-Lizarra és una ciutat ubicada a la zona mitja occidental de la Comunitat Foral de Navarra, cap de la seva batllia, del partit judicial nº1 de Navarra i de la comarca de Tierra Estella. La localitat es troba assentada en un gran meandre del riu Ega, que s’obre pas entre les muntanyes que la rodegen, per la qual cosa és coneguda com La ciutat de l’Ega. 

Dades de contacte

C. Mayor, 58, baixos - 31200 Estella, Navarra 

T. 948 551 414 - 606 146 354

F. 948 554 507

[email protected]

www.tax.es

Director

Susana Larramendi

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Estella, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Estella. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Estella en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Estella que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?