Assessoria Tanger Tax

Tànger és una ciutat situada a l’extrem nord del Marroc, a l’estret de Gibraltar. És la capital de la regió Tànger-Tetuán-Alhucemas. Amb una superfície de 252,8 km², la ciutat limita al nord amb l’estret de Gibraltar, a l’est i al sud amb la província de Tetuán a l’oest amb l’oceà Atlàntic. 

Dades de contacte

Angle Avenue V Rue Ibn Katir, Résidence Dos Mares, 2éme étage, n 24 - 90000 Tanger, Marroc

T. +212 539 94 57 57 

F. +212 539 94 57 60

[email protected]

www.tax.es

Director

Xavier Liso

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Tanger, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Tanger. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Tanger en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Tanger que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

 

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?