Assessoria Casablanca Tax

Casablanca és una ciutat a l’oest del Marroc, capital de la regió del Casablanca-Settat. Està situada a la costa de l’oceà Atlàntic, 80 km al sud de Rabat, la capital administrativa. És la ciutat més gran del Marroc, també és la major ciutat de la regió del Magreb. Està considerada el centre econòmic i comercial del Marroc.  

Dades de contacte

Bd. 271 Zerktouni Résidence les Hirondelles 2éme étage n6 - 20250 Casablanca, Marroc

T. +212 522 36 93 53

F. +212 522 36 97 10

[email protected]

www.tax.es

Director

Xavier Liso

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Casablanca, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Casablanca. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Casablanca en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Casablanca que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?