Assessoria Rabat Tax

Rabat és la capital del Regne del Marroc i de la regió Rabat-Salé-Kenitra. Està situada a la costa atlàntica, a la riba sud i a la desembocadura del riu Bu Regreg, que la separa de la veïna Salé. És la segona ciutat més poblada del país després de Casablanca. 

Dades de contacte

25, Rue Al Mariniyines. Appt. 2 - 10020 Rabat, Marroc

T. +34 667 551 099

T. +212 537 736 718

[email protected]

www.tax.es

Director

Stéphane Lebeau

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Rabat, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Rabat. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Rabat en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Rabat que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Formulari de contacte

 

 

© Tax 2022 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}