TAX Santa Cruz de Tenerife

Benvinguts a Santa Cruz de Tenerife,

Què podem fer per tu?
A l'oficina de Santa Cruz de Tenerife oferim assessorament i gestió laboral, fiscal i legal a empreses i autònoms. Posem a la teva disposició un equip de professionals preparats per a donar una resposta personalitzada, de qualitat i adaptada a les característiques del teu negoci i sector.
Amb l'objectiu d'oferir-te un servei integral i facilitar el dia a dia de l'empresari, a l'assessoria Santa Cruz de Tenerife també realitzem: gestió de tràmits administratius, comptabilitat d'empresa, corredoria d'assegurances i auditoria.

Detalls de contacte

Pasaje Peligros, Pl. de la Candelaria, 1, Oficina 3ª Esquina, 38002 Santa Cruz de Tenerife
T. 660292985

Director/a

Carlos Javier Ruiz Durán
Carlos Javier Ruiz Durán

Dades sobre Menorca:  

Menorca és l’illa més oriental i septentrional de les Illes Balears. És la segona en extensió i la tercera en població de l’arxipèlag mediterrani. El seu nom prové del llatí Minorica, degut a què els romans així la van denominar per ser de menor extensió que l’illa de Mallorca (Maiorica)

Tax Santa Cruz de Tenerife

Benvinguts a Tax Santa Cruz de Tenerife

Què podem fer per tu?

A l'oficina de TAX Santa Cruz de Tenerife t'oferim assessorament personalitzat per a la teva empresa, adaptat a les característiques del teu negoci i sector. Els nostres professionals, experts en l'àmbit laboral, legal i fiscal, donaran resposta als teus dubtes o consultes. Així també, t'oferim un servei integral i de qualitat, incloent servei de gestoria, tràmits administratius, corredoria d'assegurances i auditoria.

Detalls de contacte

Pasaje Peligros, 1, Oficina 3ª. Esquina Plaza de Candelaria - 38002 Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife
T. 660 292 985

Director/a

Carlos Ruiz

Santa Cruz de Tenerife és un municipi canari pertanyent a la província de Santa Cruz de Tenerife, (Espanya). És la capital de l'illa de Tenerife i de la seva província; a més comparteix capitalitat de la Comunitat Autònoma de Canàries amb Las Palmas de Gran Canaria. El municipi està situat al nord-est de l'illa de Tenerife, a la vora de l'Oceà Atlàntic.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top