Assessoria Menorca Tax

Menorca és l’illa més oriental i septentrional de les Illes Balears. És la segona en extensió i la tercera en població de l’arxipèlag mediterrani. El seu nom prové del llatí Minorica, degut a què els romans així la van denominar per ser de menor extensió que l’illa de Mallorca (Maiorica)

Dades de contacte

Av. Jaume el Conqueridor, 43 - 07760 Ciutadella, Balears 

T. 971 381 615

[email protected]

www.tax.es

Director

Mª José Moll

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Menorca, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Menorca. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Menorca en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Menorca que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?