Assessoria Ferreries Tax

Ferreries és un municipi de la comunitat autònoma de les Illes Balears situat a l’illa de Menorca. Nom derivat de “ferrer” i que prové del llatí “ferrum”. Al seu terme municipal s’hi troba el Castell de Santa Àgueda, al camí que condueix fins a la costa nord, camí dels Alocs. 

Dades de contacte

Av. Verge del Toro, 19 - 07750 Ferreries, Balears 

T. 971 373 704

[email protected]

www.tax.es

Director

Manel Vilallonga

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Ferreries, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Ferreries. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Ferreries en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Ferreries que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?