Assessoria Eivissa Tax

Eivissa és una illa situada al mar Mediterrani i que forma juntament a les de Mallorca, Menorca i Formentera i diversos illots de menor mida, l’arxipèlag i comunitat autònoma de les Illes Balears. Compta amb una extensió de 572 km² i una població de 140.964 habitants (INE 2015). 

Dades de contacte

Passeig de Vara de Rey, 20, 1r, 2ª - 07800 Eivissa, Balears

T. 971 313 421

[email protected]

www.tax.es

Director

Santiago Ferrer Costa

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Eivissa, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Eivissa. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Eivissa en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Eivissa que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?