Assessoria Carballo Tax

Carballo és la capital de la comarca de Bergantiños, a la província de La Coruña, Galicia. Està situat entre les Mariñas i la Costa de la Muerte. Té una bona situació geogràfica, que li permet establir fàcils comunicacions amb les principals ciutats de Galicia i gaudir de la diversitat paisatgística que configuren els seus rius. 

Dades de contacte

C. Fomento, 9 entresòl esquerra - 15100 Carballo, La Coruña

T. 981 701 658

F. 981 755 101

[email protected]

www.tax.es

Director

Fernando Blanco

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Carballo, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Carballo. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Carballo en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Carballo que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?