Assessoria Vila-real Tax

Vila-real és una ciutat de la Comunitat Valenciana. Es troba situada al sud-est de la província de Castelló, a la comarca de la Plana Baixa. Compta amb 50.334 habitants (INE 2017). Es tracta del segon municipi amb més població de la província de Castelló. 

Dades de contacte

C. Pintor Gumbau 12 entresòl A - 12540 Vila-real, Castelló
T.964 500 062
[email protected]
www.tax.es

Director

Carlos Gil

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Vila-real, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Vila-real. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Vila-real en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Vila-real que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?