Assessoria València-Mestalla Tax

València és la capital de la província homònima i de la Comunitat Valenciana. Anteriorment, València va ser també capital de l’extinta comarca de l’Horta de València, que es va disgregar per formar les comarques d’Horta Nord, horta Sud, Horta Oest i ciutat de València, quedant així constituïda com la única ciutat-comarca de la Comunitat Valenciana. 

Dades de contacte

Av. Ausiàs March, 66, baixos, esquerra - 46026 València, València

T. 963 390 528

F. 963 390 164

[email protected]

www.tax.es

Director

Mª José Cepas

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Valencia-Mestalla, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Valencia-Mestalla. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Valencia-Mestalla en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Valencia-Mestalla que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}