Assessoria Castelló de la Plana Tax

Benvingut a TAX Castelló de la Plana,

Què podem fer per tu?
A TAX Castelló de la Plana oferim assessorament i gestió laboral, fiscal i legal a empreses i autònoms. Posem a la teva disposició un equip de professionals preparats per a donar una resposta personalitzada, de qualitat i adaptada a les característiques del teu negoci i tipus de sector.
Amb l'objectiu d'oferir-te un servei integral i facilitar el dia a dia de l'empresari, en l'assessoria TAX Castelló de la Plana també realitzem: gestió de tràmits administratius, comptabilitat d'empresa, corredoria d'assegurances i auditoria.
 

Dades de contacte

C. Poeta Verdaguer, 26 - 12002 Castelló de la Plana, Castelló
T. 964 20 01 51
[email protected]
www.tax.es

Director

Carlos Gil

Dades sobre el municipi de Castelló de la Plana: 

Castelló de la Plana - o localment simplement Castelló - és una ciutat del País Valencià, capital de la comarca de la Plana Alta i de la província de Castelló. La població està establerta sobre una extensa planura encarada al litoral, envoltada per diferents serres per l'interior. Segons el padró de 2020 de l'INE, té una població de 174.264 habitants, sent la quarta ciutat del País Valencià en nombre d'habitants, distribuïts en dos nuclis urbans (la ciutat pròpiament dita i el Grau) i diversos grups de població disseminats en els 107,50 km² d'extensió del seu terme municipal.
 

Formulari de contacte

Mapa d'ubicació

" width="600" www.google.com="">" width="600">

© Tax 2022 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}