Assessoria Murcia Tax

Murcia és una ciutat espanyola, capital del municipi del mateix nom i de la comunitat autònoma de la Regió de Murcia. Està situada al sud-est de la península Ibèrica a la vora del riu Segura, a la denominada depressió prelitoral murciana, a 40 kilòmetres del mar Mediterrani. Amb 441.003 habitants, Murcia ocupa el 7è lloc a la llista de municipis d’Espanya per població. 

Dades de contacte

Av. Doctor Pedro Guillén, 5 - 30100 Murcia, Murcia

T. 968 908 008

murcia@tax.es

www.tax.es

Director

Víctor Albentosa

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Murcia, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Murcia. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Murcia en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Murcia que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?