Assessoria Madrid-Retiro Tax

Madrid és un municipi i ciutat d’Espanya. És la capital de l’Estat i de la Comunitat de Madrid. També coneguda com la Vila i Cort, és la ciutat més poblada del país, amb 3.182.981 habitants empadronats (2017), mentre que, amb la inclusió de la seva àrea metropolitana la xifra de població ascendeix a 6.543.031 habitants. Madrid acull les seus del Govern, les Corts Generals, ministeris i institucions i organismes associats. 

Dades de contacte

C. Alfonso, XII, 8, 3º esquerra - 28014 Madrid, Madrid

T. 915 240 300

F. 917 010 516

[email protected]

www.tax.es

Director

José María Álvarez

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Madrid-Retiro, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Madrid-Retiro. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Madrid-Retiro en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Madrid-Retiro que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?