Assessoria Alcobendas Tax

Alcobendas és un municipi pertinent a la Comunitat de Madrid. Es troba a 15 km al nord de la capital i a 669 metres d’altitud. Limita amb els municipis de San Sebastián de los Reyes, al nord; Madrid, a l’oest i al sud; i Paracuellos de Jarama, a l’est. El 2017 comptava amb una població de 114.864 habitants. 

Dades de contacte

C. San José Artesano, 1, portal 2, 2n - 28108 Alcobendas, Madrid

T. 914 840 476

F. 916 617 272

[email protected]

www.tax.es

Director

Francisco Rodríguez

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Alcobendas, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Alcobendas. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Alcobendas en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Alcobendas que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?