Assessoria Torroella de Montgrí Tax

Torroella de Montgrí és una vila i municipi que ocupa l'extrem nord-est de la comarca del Baix Empordà. El nucli de Torroella està situat a la plana empordanesa, al peu del massís del Montgrí a la riba nord del riu Ter. Forma part del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

Dades de contacte

Passeig Catalunya, 18 - 17257 Torroella de Montgrí, Girona

T. 972 755 105

F. 972 757 384

[email protected]

www.tax.es

Director

Enric de Ugarte

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Torroella de Montgrí, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Torroella de Montgrí. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Torroella de Montgrí en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Torroella de Montgrí que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?