Assessoria Terrassa Tax

Terrassa és una ciutat del Vallès Occidental i és la capitalitat de la comarca. La seva àrea d'influència arriba al quart de milió de persones. El cens de l'1 de gener de 2017 hi recull un nombre d'habitants de 216.784, per la qual cosa és la tercera ciutat de Catalunya en població. 

Dades de contacte

C. Prat de la Riba, 146 (cantonada Urquinaona)  - 08222 Terrassa, Barcelona

T. 937 355 078

[email protected]

www.tax.es

Director

Jordi Prat

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Terrassa, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Terrassa. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Terrassa en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Terrassa que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?