Assessoria Sitges Tax

Sitges és una vila i municipi de la comarca del Garraf (que forma part del territori històric del Penedès). Aquesta ciutat basa la seva economia en el turisme i la cultura. La determinació per aconseguir una alta qualitat a les seves infraestructures turístiques l'ha convertit en una destinació de primera classe per a congressos, conferències, seminaris i reunions empresarials.

Dades de contacte

Centre comercial Oasis, local 68 - 08870 Sitges, Barcelona

T. 938 114 520

F. 938 947 354

[email protected]

www.tax.es

Director

Fulgenci Velasco

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Sitges, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Sitges. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Sitges en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Sitges que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?