Assessoria Sant Feliu de Guíxols Tax

Sant Feliu de Guíxols és una ciutat de la comarca del Baix Empordà i cap del partit judicial de Sant Feliu, a la província de Girona, Catalunya. Està situada al cor de la Costa Brava i és un important centre de vacances. 

Dades de contacte

Rambla Joan Bordas, 32, local 3 - 17220 Sant Feliu de Guíxols, Girona

T. 972 327 135

F. 972 327 136

[email protected]

www.tax.es

Director

Anna Clarà

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Sant Feliu de Guíxols, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Sant Feliu de Guíxols. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Sant Feliu de Guíxols en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Sant Feliu de Guíxols que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?