Assessoria Sant Cugat Tax

Sant Cugat del Vallès és un municipi de la comarca del Vallès Occidental estès als vessants nord-occidentals de la serra de Collserola fins a l'inici de la depressió Prelitoral. Inclou l'entitat municipal descentralitzada de Valldoreix i els districtes de Mira-sol, la Floresta i les Planes. Ha crescut molt en els últims anys a causa de la seva alta taxa de natalitat.

Dades de contacte

C. Vallespir, 19, 3ª planta, edifici Octàvia - 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona

T. 935 763 929

F. 935 763 927

[email protected]

www.tax.es

Director

Pilar Lázaro

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Sant Cugat, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Sant Cugat. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Sant Cugat en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Sant Cugat que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

Pàrquing gratuït per als clients

Horari d'atenció al públic

De dilluns a dijous: de 8:30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres: de 8:30h a 14h

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?