Assessoria Reus Tax

Reus és un municipi i una ciutat de Catalunya, la capital de la comarca del Baix Camp, situada a l'oest del Camp de Tarragona i a uns 10 km de la mar Mediterrània. La seva població és de 103.194 habitants (2015), que es concentren en una àrea de 52,8 km² i que a part de la ciutat també inclouen els antics termes del Burgar i Mascalbó. 

Dades de contacte

C. Bernat de Bell·lloc, 4 - 43203 Reus, Tarragona

T. 977 326 097

F. 977 338 783

[email protected]

www.tax.es

Director

Raül Domingo

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Reus, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Reus. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Reus en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Reus que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?