Assessoria Premià de Dalt Tax

Premià de Dalt és una vila i municipi de la comarca del Maresme. El nom té el seu origen en la veu romana Praemiliano, conegut també pel nom parroquial de Sant Pere de Premià, canviat el 1980. Se situa al vessant meridional de la serra de Marina entre Premià de Mar, Vilassar de Dalt i Teià.

Dades de contacte

Plaça Mil·lenari, 7 - 08338 Premià de Dalt, Barcelona

T. 937 523 556

[email protected]

www.tax.es

Director

Jordi Giralt

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Premià de Dalt, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Premià de Dalt. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Premià de Dalt en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Premià de Dalt que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?