Assessoria Palafrugell Tax

Palafrugell és una vila de la comarca del Baix Empordà. Amb una població censada d'aproximadament 23.000 habitants és el municipi més poblat de la comarca. El municipi viu dividit entre el mar i l'interior, tot i que la importància del seu litoral ha condicionat el desenvolupament social i econòmic i s’ha transformat en un centre turístic i de serveis plenament consolidat.

Dades de contacte

C. Cases Noves, 92 - 17200 Palafrugell, Girona

T. 972 306 200

F. 972 306 199

palafrugell@tax.es

www.tax.es

Director

Rosa Guanter

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Palafrugell, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Palafrugell. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Palafrugell en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Palafrugell que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?