Assessoria Molins de Rei Tax

Molins de Rei és una vila i municipi de Catalunya, situat a la comarca del Baix Llobregat, Província de Barcelona. Situat a la riba esquerra del riu Llobregat, s'estén des de la plana al•luvial del riu fins als contraforts occidentals de la Serra de Collserola (Serralada Litoral). El nom del municipi deriva dels seus inicis quan el rei Alfons II inicià la construcció d'uns molins a la zona de l'actual població.

Dades de contacte

C. Rafael Casanova, 81 - 08750 Molins de Rei, Barcelona

T. 936 803 890

F. 936 686 508

[email protected]

www.tax.es

Director

Baldiri Gironella

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Molins de Rei, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Molins de Rei. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Molins de Rei en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Molins de Rei que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?