Assessoria Manresa Tax

Manresa és un municipi i una ciutat de Catalunya, capital de la comarca del Bages. És situada al pla de Bages, prop de l'angle on conflueixen els rius Llobregat i Cardener. Amb una població de 74.752 habitats el 2016, és la ciutat més poblada del Bages i de la Catalunya Central. Es troba a 65 km al nord de Barcelona, i marca el límit entre l'àrea industrial al voltant de Barcelona i l'àrea rural del nord.

Dades de contacte

Av. dels Dolors, 27 baixos - 08241 Manresa, Barcelona

T. 938 773 581

[email protected]

www.tax.es

Director

Carles Alabau

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Manresa, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Manresa. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Manresa en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Manresa que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?