Assessoria L'Ametlla del Vallès Tax

L'Ametlla del Vallès és un municipi de la comarca del Vallès Oriental, situat al sud de l'extrem sud-oriental dels Cingles de Bertí (Serralada Prelitoral), just abans que aquests s'acostin al massís del Montseny. És un dels municipis amb renda familiar disponible més alta de Catalunya. 

Dades de contacte

Centre cial Sant Jordi, 1, pl1 n3 - 08480 L'Ametlla del Vallès, Barcelona

T. 938 431 179

ctlmaresme@tax.es

www.tax.es

Director

Beatriz Carballeda Picallo

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a L'Ametlla del Vallès, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a L'Ametlla del Vallès. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a L'Ametlla del Vallès en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX L'Ametlla del Vallès que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?