Assessoria Hospitalet de Llobregat Tax

L'Hospitalet de Llobregat és una ciutat de la comarca del Barcelonès, al marge esquerre del riu Llobregat. Limita a l'oest amb els municipis d'Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat i el Prat de Llobregat, i a l'est i sud amb la ciutat de Barcelona, amb la qual té una continuïtat de la trama urbana. Amb una població de 254.804 habitants (2016), és la segona ciutat de Catalunya per habitants.

Dades de contacte

C. Florida, 166 - Avinguda Masnou, 66  - 08905 Hospitalet de Llobregat, Barcelona

T. 934 385 684

[email protected]

www.tax.es

Director

Isabel Marín

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Hospitalet de Llobregat, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Hospitalet de Llobregat. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Hospitalet de Llobregat en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Hospitalet de Llobregat que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?