Assessoria Gavà Tax

Gavà és una ciutat del sud del Baix Llobregat. Situada prop de Barcelona, entre el massís del Garraf i el delta del Llobregat, hi viuen 46.266 habitants (2017). El seu terme municipal és de 30,76 km². La ciutat limita amb els municipis de Sant Climent de Llobregat, Viladecans, Castelldefels, Sitges i Begues.

Dades de contacte

C. Fortià Casanovas, 8, local 2 - 08850 Gavà, Barcelona

T. 936 629 619

F. 936 384 486

[email protected]

www.tax.es

Director

José Quesada

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Gavà, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Gavà. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Gavà en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Gavà que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?