Assessoria Figueres Tax

Figueres és la ciutat capital de la comarca de l'Alt Empordà i cap del partit judicial de Figueres, situada a l’extrem nord-oriental de Catalunya. És el principal nucli urbà i el pol econòmic i comercial de l'Empordà.

Dades de contacte

C. Alemanya, 14 (Recinte Firal) - 17600 Figueres, Girona

T. 972 674 177 

F. 972 673 810

[email protected]

www.tax.es

Director

Francesc Pérez

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Figueres, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Figueres. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Figueres en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Figueres que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?